четверг, 4 октября 2018 г.

Дивовижний світ тварин

4 жовтня люди всіх країн відзначили Всесвітній день захисту тварин. З 2000 року це свято відзначається і в Україні. Тому, сьогодні працівники бібліотеки і будинку культури провели у приміщенні молодіжного центру екогодину  «Дивовижний світ тварин», присвячену цій даті. 



Для дітей підготували екскурсію по віртуальному зоопарку «Дивовижний світ тварин».


 Діти дізналися про історію виникнення свята. Відзначення цього дня саме 4 жовтня не є випадковим. В цей день вшановується пам’ять святого Франциска Ассізького - покровителя та заступника "братів наших менших". Новою для юних читачів була  інформація про появу першого товариства захисту тварин у Англії в 1824 році, про проголошення Декларації прав тварин 1978 року, про створення Всесвітнього товариства захисту тварин у 1981 році.




Під час проведення заходу, дітям для ознайомлення була представлена книжково-ілюстративна виставка «Викрадачі наших сердець», біля якої вони із задоволенням на згадку сфотографувалися.
Діти залишилися задоволеними мандрівкою віртуальним зоопарком та, в свою чергу, розповідали цікаві історії про своїх домашніх улюбленців.


Комментариев нет:

Отправить комментарий